-

Hej. Hello. Hola. Hei. Hohejoj.
Sitter i soffan och geekar, ska sova snart för mina ögonlock är tunga som stenar. Jag har mycket sömn att ta igen.
I magen är det kaos, i huvet är det lungt, i benen är jag trött från gympan idag.
Nu har jag fått medicin för min magkatarrhet, men ändå är det inte helt bra.
Jag vet att jag låter som värsta neggo/surkärringen, men jag är så jävla trött på att vara sjuk.
       På grund av min magkatarr kan inte jag åka upp till sundsvall där Magda bor på internat. Vi tjejer har pratat om att åka upp dit jätte länge, och nu när det väl kommer är jag sjuk, just typiskt.
Imorgon börjar dagen med drama fram till lunch och efter har vi ett stort so-block. Ja låter som att dagen komer gå fort även imorgon.
                               Nä, nu ska jag knoppa. Kiss och bajs!


hej,jaggillarsnillbrillsochreapåcarlings.

Hojsi mojsi kojsi folks.
Idag har jag mått piss, vilket jag gjort de senaste dagarna faktiskt, äntligen har mamma gjort hemmadiagnosen att jag troligen har magkatarr. Något att man har joice i magen som fräter när den inte har mat att jobba med.
      Låter galet, men jag kan säga att det känns lite bättre bara att veta vad det är för fel. Botemedlet för det är att äta lite, fast jätte ofta. Så nu har jag bestämt mig att jag ska ta lite bröd som jag ska ha brevid sängen så om jag vaknar imorgon kan jag knapra i mig lite av det istället för att spy.
Vette schuttsingen om det funkar, men som pippi säger; man vet ju aldrig om man inte har försökt.

Idag i stan var det mysigt ialla fall, jag köpte inte mycket, men det jag köpte fyndade jag och sådant gör en alltid glad. Hittade en svart siden tröja på Carlings med vingar broderade på ryggen för ynka 199 kronor (på rea).
Ett cheapmonday linne, och en basic grå tee.

Nu sitter jag i mina snillbrills© och dricker te och äter rostbröd,( fin middag med andra ord).
Mina snillbrills har oslipat glas och jag köpte dem lite på skojj, men när jag är hemma och mysklädd tycker jag att det passar bra att toppa outfiten med ett par glajjor. Jag har dem även när jag sitter vid datan eller meckar med cykeln- då man behöver se lite smart ut.
Här är en mongo bild på mig med mina snillbrills!
(Gud vad jag blev sugen på mango när jag skrev mongo).
 Ser jag inte ut som IQ tusen?

Mot sthlm.

guthenmorgen, vaknade supertidigt idag av att jag mådde illa, en spya och mycke frulle senare så mår jag okej igen och jag har beslutat att följa med Maria in till stan idag.
     Jag är riktigt shopping sugen faktiskt, och känner att jag behöver inhandla lite höst stuff. Funtar på att köpa en pälsväst, men kan inte bestämma mig om jag vill ha en eller inte. Tycker att det är grymmt snyggt, men jag vet inte om jag skulle använda den så mycket. Aja, jag får väl i första hand titta om jag hittar någon. Annars tycker jag att pälskragarna från H&M är jätte snygga, ända dåliga med dem är att de typ är i exakt samma färg som mitt hår.
     Men jag har funtat på att färga tillbaka mitt hår i dess ursprungliga färg om jag inte haft på flera,flera år. Vet faktiskt inte hur jag passar i det, kommer inte ihåg.
En annan sak som jag ska kika efter är jeans. Har upptäckt tör någon vecka sen att jag inte alls har mycket jeans som jag använder.
                   Aja, nu måste jag superkila så att jag inte missar bussen.           Jag, Maria och Magda hos Fia i Nora sommaren 07 (eller 06). Jag ser helt galen ut i största flytvästen, men det kan jag bjuda på.
                                                               Talk to you later!


sovmorgon, orientering och svenska plugg.

Hola, nu sitter jag trött och utsliten i soffan. Jag har precis skickat in ett svenska arbete som jag jobbart järnet med de senaste dagarna. Skönt att få det avklarat.
Imorgon börjar jag klockan 1, så det är sovmorgon som gäller. Jag gillart!
I skolan flyter dagarna på snabbare än vanligt. I övermorgon är det orientering som står på schemat. Och jag är taggad till max...fast näe.
Kan inte bestämma om jag ska spring tillsammans med någon och få vg, eller om jag ska springa själv och satsa på mvg. JAJA.
Nu ska jag ta lite jordgubbskräm och kolla på Efterlyst med familjen. Sedan är det sängen som gäller.
                                                                   Goodbajs, ha det najs!  

bajs och kiss.

Hojsi alla, nu sitter jag och tråkar med en skoluppgift där vi ska skriva om en pjäs som vi har sett- suuuug!
Jag dricker te och äter bulle. Intressant, jo jag vet. Näe nu har jag viktiga saker för mig som att se på tv eller snyta mig eller nått. 
                                                              Herrå geekar!

hjärta Dirty Sanchez.

Bajs!
Sitter hemma och kollar på repriser från idol samtidigt som jag bläddrar i la redoute katalogen. Finns mycket fint i den, fast det mästa jag tidigare har beställt har haft jätte dålig kvalitet så, hmm. Tänkte sätta mig på mortionscykeln snart och brännabort lite av det fett som jag igår åt.
Det var filmkväll som stog på schemat och jag frossade i både chips och marabou.- Jag gillart!
Igår köpte jag även en film som jag tittat på nu på morgonen. Dirty sanchez.
HAHA, kan aldrig få nog av de sjuka grabbarna, skrattar så jag kissar på mig till typ allt! 

Detta är vad jag kallar underhållning!


Morgon musik och lite mer.

morrn bloggen. Uppe tidigt för lördag? Jo jag vet, vaknade konstigt tidigt till och med för att vara jag.
 Men nu har man väl ställt om sig till skoltid antar jag. Så nu sitter jag nerbäddad i soffan och dricker te.
Anyho, skolveckan känns som den bara har flygit iväg, och jag var uppriktigt förvånad i torsdags när folk sa att det var torsdag och inte onsdag som jag trodde att det var.
Blir väl så när man har en underbar klass och helt okej roligt på lektionerna.
 I torsdags hade jag förästen terminens första tennis träning. Det gick ovanligt bra faktiskt, med tanke på att man inte har tränat på hela somaren. Och kul va det som alltid.
Igår i skolan va vi ett tjejgäng och åt på en grekisk resturang- det var gött!
Nu känns det verkligen som att man har kommit in i klassen ordentligt. Förästen så har nu 3 nya börjat i vår klass, eller 1 har börjar och 2 är där och kollar läget lite. Men det är klart att dom ska börja- vi är ju underbara!
       Nu tänkte jag bjuda på lite morgon musik och sedan säga adjö.  

                                                                                                     Adjö!


Sverige-Malta nu, spännande spännande!

 


Godnattmössa och sovgodis!

tjoohoo folket. Nu sitter jag i nymålade naglar och sippar på en varm kopp te. Dagen har varit bra i skolan och vi slutade efter fotograferingen som ägde rum efter lunch. På klassfotot fick jag sitta...som vanligt, men glad är jag ändå för jag slapp sitta på golvet som vissa gjorde. På mitt en foto kan jag lova att jag ser ut som hon grisen i Mupparna,
Miss piggy heter hon va? 
Jag satt och skrattade hela tiden när han tog fotot, och inte små fnissade utan jag satt och as garvade. Efter att fotografen hade tagit dubbelt så många foton på mig som på alla andra så suckade han och sa att jag kunde gå. 
Kändes lite som taget ur Sunes jul när dom ska ta familje foto och allt bara blir kaos.  
Ska bli lite kul att se bilderna dock. 

 Efter skolan gick jag och Fia och fikade och sedan bar det av hemmåt. Väl hemma gick jag på en powerwalk och efter den har jag duschat, pluggat spanska, ätit midda och kollat på idol. Jag har hunnit med ganska mycket med andra ord. Men nu måste jag gå och knoppa för att orka upp imorgon halv 6..
Dom som kjänner mig vet att jag behöver min sömn.


                           Gonattmössa och sovgodis!


Energispar i skolan.

Hojsi bloggen, sitter i skolan och letar energi spartips, Bååring, men även det ska göras. Nu har vi typ lunch och sedan är det skolfoto. Vi slutar efter det tror jag, det I LAJK!
                Ha det gött!

Simpsons hell yää!

Hoka chicos y chicas.
Nu ligger jag i soffan efter en tung dag i skolan. Måndagar är alltid så hemska. Då vet man att det är en hel skolvecka framför sig, och man är forfarande trött från helgen. Idag har jag haft galet ont i huvudet och mensvärk i magen, Horrible!
Men, nu ska jag inte bara vara tråkig, efter skolan köpte jag jeanstunikan från Gina och en liten rund väska med små nitar från glitter. Då blev jag lite gladare.
 Trotts att det var måndag hade vi en ganska bra skoldag tycker jag nog. På rasten var det biljard som gällde och som vanligt var det musikkrig, någon gick och satte på rock, och genast när den gick ifrån datan, kom någon ny och satte på pimp musik.

Nu är det reklam på Simsons som jag annars sitter och tittar på. Geekigt att gilla simpsons, jag vet, men hur kan man inte älska det?

Flyga drake

Hojsi bloggen, nu sitter jag ny duschad med en varm kopp svartvinbärs te i handen- mums!
Idag har jag läst nästan hela dagen, jag kan bara inte slita mig från boken. Flyga drake heter den. Dom flesta har säkert sett filmen men, har ni inte läst den, så gör det!
Den är så underbart bra...Hittills ialla fall, jag har ca. 50 sidor kvar, och det är riktigt spännande 50 sista sidor.
Näe, nu måste jag fortsätta läsa, Hade!

Morrn.

Guthenmorgen folks, eller god eftermiddag är det typ för mig, för jag vaknade vid klockan 6 och kunde inte somna om pga. svår mensvärk. Har nu knaprat i mig ett x antal piller och legat på spikmatta med värmedyna på magen. Känns som att det funkat lite mot ryggen- har ont i ryggen efter som att jag sovit så konstigt för att undvika magont.
Har ni prövat spikmatta förut? Det är gudomligt skönt, man blir alldeles varm om ryggen och känner sig slapp som en spagetti tråd efter- underbart!
På tisdag är det skolfoto som gäller. Jag har nog aldrig varit med om att någon blivit 100% nöjd med sitt skolfoto, ingen som erkänt det i alla fall. Alltid finns det något som man vill ändra på.
 Kläder har jag redan tänkt ut någorlunda. En jeans tunika från ginatricot blir det nog, Om den finns kvar i haninge. Och på benen ett par svarta tights, toppat med vita converse. Låter det okej?

Här är skjort/tunikan som jag tänkte ha. Ginatricot 250 spänn.


Förästen, såg ni fotbollen igår? Spännande spännande va de vill jag lova. I andla halvlek satt jag som fastklistrad framför tv skärmen, och Zlatans mål, fy fan sicken tur den grabben har, nog för att han är jävligt duktig också. Mellbergs nickmål är inte heller att förglömma, bra jobbat från den typ älsta spelaren på planen.
 Det gjorde de svenska grabbarna bra.
Det var ju inte med än rätt att dom vann, dom spelade ju överlägset hela matchen. YÄÄY!
         
   
            Hasta luego, chicos.

BLÄ.

Det blev ingen bio för min del, för jag hann inte med tåget. Funderar på om jag ska hitta på något med lite nynäsdrägg eller om jag ska vara hemma.  Myys hemma slår ju aldrig riktigt fel, plus att det kostar minde än bio, plus att då kan jag kolla på fotbollen. Som jag har laddat med en stor godispåse inför!
Föresten känner jag mig lite kasslig så det är nog bra att ta det lungt. Har säkert fått grisinfluensan...
Kom nyss hem från en promenad med vovven, och funtar på att ta en andra omgång pankisar.

      Ni ska få se min exklusiva ute-och-går-med-hunden-outfit.
        Adios!

hundvakt med pankisar och lakrits. I lajk!

Hojsi, idag är det slappar dag som gäller för mig, med hundvakt på schemat har jag dukat upp med pangkakor, loka- redhot strawberry (min favorit), en påse lakrits och en svenska roman som vi har fått i läxa att läsa. Ska snart se om jag kan dra med stekar-voven ut på promenad.
Senare ikväll ska jag kanske möta upp Fia, Sofie och Maria inne i stan för att gå och kolla på den nya BECK- I stormens öga. Spännande!
   Har hört att den inte är så bra, men åandra sidan sa folk det om Borat också..
Ha det gött!
  

Hola folks och välkommna till min sprillans nya blogg.

                       

RSS 2.0