man in band

Hola mi amigas.
Sitter och kollar runt lite på kläder, jäser i soffan och slö-tittar lite på tv. Dagen har gått fort och helgen nalkas äntligen. I morse försov jag mig i en timme, vaknade 20 i 8 men skulle egentligen åkt 7 tåget. Hann dock med tåget som gick 8.

Kollade lite på youtube nyss och hittade en länk till denna låten. Kommer ihåg att jag följde 'Stor i Japan'' som en galning när det visades.
 Någon som vet vad som hänt med grabbarna idag?


what's my age again?

Sitter trött och sliten i sängen. vaknade för alldeles för länge sedan av att jag var hungrig. Måste äta något nu, om 10 är det powerwalk med Maria som gäller.
 Såhär fräsch är jag nu, men den bjuder jag på. Puss alla glada.

Everytime I look for you the sun goes down.

Hej mina vänner. ska ut nu och möta folk. Får se vad kvällen har att erbjuda.
Puss och kram skumbanan.

I have become everything I never wanted to be

Har haft denna låt på hjärnan hela dagen, men det gör inget för den är så jävla bra.
Sitter och pluggar nu, och måste verkligen fortsätta med det. Guthen dag.
 
Denna låt spelas i mitt rum på högsta nu, spela den du också vettja.


Mums på Forever21 ringar

Hola. Sitter i sängen med datan i knät. Vaknade för alldeles för länge sedan. Jag måste plugga och städa rummet, men jag försöker hitta på andra saker att göra istället, roligare saker.
Med tanke på att allt är roligare än att plugga och städa så har jag kommit på en massa saker, men när jag gör dem ger jag bara migsjälv dåligt samvete. Jag vet att jag måste plugga.

     Just nu sitter jag ialla fall och kollar på ringar på forever 21. Synd att frakten kostar så mycket för allt är ju så underbart där, men man kan ju gå ihop en bunt och beställa tillsammans, så kan man dela på fraktkostnaden.


       
Inte nog med att dom är ursnygga, dom är billiga också. Kostar runt 30 kr/st.



Bio-myys med mycket godis.

chao. håller på och fixar mig, bio väntar med lite goda vänner.
This is it, ska vi se. Har aldrig riktigt varit ett fan av Michael Jacksson så jag var lite osäker först om jag ville se den. Men alla jag känner som har sett den tycker att den är så bra, så jag känner att jag kanske måste. 
Ska kila nu, måste ju ha tid att köpa bio-godis.

Puss och kram.


You don't mess with the Zohan.

Tcheeena, mitt bena.
Ligger i sängen och ska när som helst gå upp, har planerat att ta en powerwalk snart faktiskt, men innan det är det frukost som gäller. Jag hatar verkligen frukost, för man äter alltid samma saker: macka, fil eller gröt. Och jag är less på det. Det skulle vara gott med typ amerikanska pankakor eller något liknande, men det orkar man ju aldrig ställa sig och laga på morgonen.


Aja, om vi ser förbi mina frkost-problem, så tänkte jag, Sofie och Maria åka till simmhallen idag och simma några längder, basta lite och sedan sola.
 Låter stålande tycker jag, fast själva det att vara i bikini är jag skeptisk till. Känner mig lite lagom blek och ofräsh, ni vet som man gör på vintern.
Aja, nu ska jag käka frukost (tråk) och sedan powerwalka.

This is me being biff!


Kom nyss hem från tennisen och fann en julmust i kylen. Det mina vänner är kärlek!

.


.,.,,,..,,. .,.,.,, ,.,

Klockan 12 går tåget som jag ska ta till skolan. Inte helt fel med sovmorgon inte, har redan hunnit gå en super powerwalk, duschat och packat gympaväskan. Ibland är det bara så underbart att vara morgonpigg.
Ska snart ta mig lite lunch i form av wok med nudlar -mums!

Jag för typ 2 år sedan. Blond, glad och glasögonorm.Fast glajjorna var pappas.


Hate to say I told you so

Jättespännande bieffekter...verkligen. Vill bara gräva ner mig någonstans långt ner under jorden där ingen kan hitta mig, för jag är sjuk.
     Feber, ont i halsen och mensvärk i högsta grad. Ingen bra combo. När jag vaknade i morse var jag blöt av svett, jag blev äcklad av migsjälv så jag tog en lång kall dusch. Kände mig inte mycket frächare efter den, började bara frysa istället för att svettas. Dagen har bestått av tv tittande och glassätande. Glassen var skön för halsen, men min kropp hatar mig nu för att ha ätit något kallt. Nu orkar jag inte skriva mer, måste sova eller något.

Funderar på att odla en muche. Tycker att det representerar självsäkerhet hos en tjej. eller vad säger ni?
 

svininfluensavaccin check!

Har precis varit och tagit grisinfluensavaccinet och väntar på olika spännande bieffekter. Galet jävla exciting. Hoppas på att det blir något roligt, som att jag typ kan börja andas under vattnet eller bli as stark eller något. Att få Gadget-armar skulle kanske inte heller vara så fel heller, eller att kunna trolla kanske.
    Förästen har jag alltid velat kunna göra mig osynlig. Men att kunna på i taket skulle vara ballt. Skulle vara tufft att vara sådära supermegadundermusikalisk också, det har jag alltid velat vara. Eller as bra på att surfa. Skidor skulle ioförsig också vara kul att vara bra på. Eller att kunna busvissla. Skulle inte sitta fel att bli tennisproffs  heller.
Aja, jag väntar spänt.

Lyssna på texten, känn känslan. Älska detta!



RSS 2.0