Stay in school all my cool friends, cause I love it!

Hola. Är på toppenhumör just nu. Har precis fixat iordning mig och ska snart gå till Maria för att göra sällskap till Fia-Fis. Det är halloween fest som är planerat, och självklart ska man vara utklädd.
Först skulle jag gå som skogshuggare och ha på mig skogshuggarvästen som jag köpte för ett tag sedan. Men nu har en viss Naida avslöjat vad jag ska vara och jag har planerat om.
 Nu ska jag vara nörd istället, föresten är det bekvämare efter som att jag redan är en liten geek. Så det är bara att slänga på en skorta, klocka runt handleden och snillbrills i fejset. När det gäller frippan funderar jag på att köra på hög toffs eller fläta- lite geekigt sådär. Aja, nu ska jag kila.

Stay in school all my cool friends, cause I love it!

snälla människor...?

Morning snälla människor.
     Jag känner mig lite krasslig och skulle behöva muntras upp lite grand. Därför ger jag dig möjligheten att göra det. Allt du behöver göra är att klicka in på min shoppingbag och beställa lite saker till mig.
Inte så ansträgande, men jag skulle bli väldigt glad. Tack på förhand.

DANCE FUCKER DANCE

 Geek med tjejerna väntar, måste fixa lite stuff nu.| Bajs och kiss, talk to you later.

CRAVINGS

MUMS. Dessa godingar ska bli mina.


Amsterdam SEK 229, Nelly  Shoes - NELLY.COMAnkara SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

You said it Heidi!

Jag busar, jag äter godis innan maten. Mamma håller på att laga tidig helg middag och jag sitter och äter godis. Hon frågade mig för några minuter sedan om jag var hungrig. Jag svarade ja, det var sant. Det är inte sant längre, för nu har jag ätit mig mätt på smågodis. Jag tänkte vara nyttig så jag tog bara lite godis, i en liten skål. Jag har fyllt på den skålen runt fem gånger nu.
       Det är helg, då gäller inga regler.
Speciellt inte på Söndagar. På Söndagar ska man gå hemma i mjukiskläder, man ska äta onyttigt och det är pinsamt om man kliver upp innan klockan 10. Idag vaknade jag runt åtta tiden. På en söndag- jag är pinsam!
      Jag brukar aldrig hitta på saker på Söndagar, även om jag inte har något speciellt att göra. Det är som en oskriven lag hos mig- på Söndagar ska jag ha tråkigt, och jag ska ha mjukisbyxor på mig.
Jag har inte gått på någon powerwalk ännu, den kanske kommer senare...troligen inte.
      Mamma och pappa var i länna och köpte en ny diskmaskin, de kom hem med en thermosmugg till mig. Det var nog dagens höjdpunkt. Nu kan jag ha med te eller kaffe på tåget på mornarna, det är härligt!
Den var inte så attraktiv men ack så praktisk.



Bullet for my valentine YÄÄHÄÄ

Morning alla pigga. Har inte så mycket att säga, jag håller på att koka te och göra iordning frukost. Har redan skurat golvet i mitt rum, så nu är det alldeles bländande. Älskar att vara morgon pigg och hinna göra en massa saker innan alla andra vaknar.
    Ska snart ta en powerwalk tror jag. Egentligen så ska man ju motionera innan man käkar för då förbränner man runt 30% mer. Men vafan jag är så hungrig att jag bara inte klarar det. Förästen powerwalkar jag mer för att rensa tankarna än för att träna. Det är så fint ute i skogen på hösten, marken är full med löv och det luktar så gott, jag älskar när kylan biter tag i ansiktet så fort man kommer ut också. 
    För ovanlighetens skull lyssnar jag på musik nu, jag skulle verkligen inte klara en dag utan musik. Inte en enda dag!
Slänger in låten jag lyssnar på exakt nu.
Förövrigt så är Bullet for my valentine mitt absoluta favoritband alla kategotier!
 

(snark)

hola folks, nu sitter jag och sover i soffan. Jag känner verkligen att jag har sömn att ta igen, trots att jag sovit 11 timmar inatt. (Igår somnade jag klockan 7 i soffan!). Denna vecka har vi haft projektvecka i skolan. Vi lekte tidningsredaktion och skulle sätta ihop en tidning på en vecka. Måste erkänna att det var mycket jobbigare än vad jag hade trott, men galet kul.
Nu är det ialla fall höstlov vilket jag gillar kraftigt. Fast det kommer börja med en njukstart för imorgon ska jag vara hemma och passa vovven, Jag tycker att det är så skönt att vara hemma själv och få lyssna på hög musik utan att någon gnäller. Igår kopplade jag in högtalare+ bas till min dator också, så nu kan jag dunka på riktigt. Jag gillart!
Ska somna lite i soffan nu. 
                                      Naughty, naughty allesammans!


I'm like the fucking queen.

morsning.
Sitter och pumpar musik på högsta, synd för grannarna men rena drömmen för mig. Jag skulle nog inte klara en dag utan musik. Vissa dricker, andra äter, jag lyssnar på musik. Mamma och pappa är ute och plockar svamp så huset är för tillfället bara mitt, och vovvens.
Dom ansåg att jag behövde vara själv lite när jag satt och surade vid frukostbordet, egentid är galet viktigt för mig.
Även om jag gör samma saker som när dom är hemma, så är det så skönt att bara vara för sig själv.
Har nyss skrivit klart ett litet engelska arbete som jag egentligen hade gjort klart i fredags. Men skolans word ville busa och radera det.
      Jag tyckte inte att buset var kul, men som dom säger i Svampbob- skämt är endast till för att glädja skämtaren. Så sant!


I fredags efter skolan strosade jag och Fisfia runt i Haninge centrum ett slag, Jag hittade en väst och en tee. Det var en riktig jägarväst, och med en björnfitta på huvudet är outfiten komplett, måste köpa en bössa också förståss, men det blir nog bra. På kvällen va det bara häng med tjejerna som stog på schemat, och det satt bra. För jag var trött som en kossa hela kvällen.
 
       Igår peppade jag med Maria in till stan för att kolla på bio, väl där inne mötte vi upp Sofie som hade jobbat. Vi gick först och käkade Thai i kungshallen och sedan köpte vi biljetter till Bröllops Fotografen. Den var bra faktiskt, ganska kul. Men den hamnar inte i min topp fem lista direkt.
 Aja, nu ska jag gå och käka hembakt bröd med marmelad+ en fet kopp chai te.

                                             Hej jag heter Tok Raine?

Have you seen that girl,.

Sitter utmattad i soffan här hemma. Jag har varit dötrött idag, och det känns som att dagen har gått i 180. I skolan va det sövande, och på idrotten gymade vi. Det var galet kul.
Har pluggat lite Naturkunskap som vi har prov i på fredag. Kan inte ett piss, men det blir väl till att sitta imorgon och stressa sönder. 
Älskar att skjuta på stuff!
På köpet har jag dragit på mig en förkylning. En ganska rejäl sådan. Tråkigt att bli sjuk när helgen är på g, så nu ska jag kurera mig och gå och lägga mig galet mycket i tid. Efter fotbollen såklart..
Näe nu är det chai te och Sverige- Albanien som gäller.
                       Adios.


Me gusta mucho, mucho!

Skulle jag välja tröjor från en affär att ha på mig hela livet skulle jag utan tvekan välja T-shirt stores tees. Tror inte att jag någonsin sett en ful tee i en enda av deras butiker.
Ge mig ett pressentkort där och jag är garanterat nöjd!
     
 


LALALALALALALALALALALALALALALALA

Snyft. Fotbollen igår alltså, jag är besviken. De svanska grabbarna spelade som kungar men trots deras hjälteinsatser döms två av två mål bort och slut resultatet visar 1-0. Enligt mig borde det ha stått 1-1.
Sverige spelade ju bättre än Danmark och ändå är det vi som knappt har en chans att gå vidare. Sämst.

anyho, så har helgen varit jättebra, och jag har haft reunion med flixen som det känns som jag inte har träffat på galet länge. Magda som jag inte har sett på typ 2 månader har jag också träffat. Och om jag blev glad att se henne.
   Det var henne tjejerna skulle hälsa på när jag blev dålig och fick stanna hemma.
Jag förbannar min mage (som ännu inte har blivit bättre)  för det.
Idag var jag i Länna med mamma och pappa, där köpte jag diverse nödvändigheter. Så som Adidas tennisskor och träningsbyxor + en Nike tee. Tennisskorna var nog de fulaste som jag någonsin sett men de var så galet sköna att jag var tvungen å köpa dem.
Nu kommer jag att vara ny pimpad på courten.   
                           
 Här kommer en bild på mig och Magda som nygifta. ( Och nej, jag är inte barbent, jag har rosa byxor, HAHA)          
 Det var allt från mig, Ajöken!

.

Jag har ont i huvet, jag dricker chailatte, jag vill sova, jag lyssnar på musik.
Har låt på hjärnan. Den är gammal och dålig, men den sitter fast.
Kan . inte . sluta . nynna .


HOLA!

Esta noche ahora (?).
Sitter i soffan med datan i knät och kollar på "Vem vet mest" med mamma och pappa. Galet tråkigt program, men mamma vägrar kolla på simpsons som går på kanal 6.
Sen jag kom hem från skolan har jag gått en powerwalk, ätit middag och pluggat spanska (prov imorgon (supersuck)).
Har planerat att lägga mig på spikmattan innan Desperate Housewifes börjar. Nu kommer pappa med en stor kopp te som jag ska slurpa i mig. Ska förresten lägga upp bilder på hur mitt hår blev, men det får bli en annan gång. 


                Hasta luego!


Glad bulldag (?)

Guthen morgen folks. Uppe med tuppen är jag som vanligt. Helt galet men jag vaknar runt halv 6 av mig själv nu för tiden, har ställt om dygnet galet mycket. Gårdagen var helt okej bra, jag gjorde ganska mycket saker, fast inte direkt något som behövdes göras. En sak som jag gjorde var att köpa hårfärg. Nu ska min utväxt bort och min hår ska tillbaka till dess orginalfärg, ska bli spännande faktiskt att se hur det blir.

      Förövrigt så fyller morfar år idag, så det blir till att gå hem till honom en snabbis och fira.
Hade planerat att jag skulle baka bullar någon gång helgen, men det har inte blivit av. Lite tråkigt, men jag har en stor godispåse att ersätta sockerbristen med.
Hade en låt på hjärnan hela dan igår, och vaknade med den på hjärnan i morse. Så nu sitter jag och diggar i mina hörlurar till den på högsta volym.

Att göra lista idag:
1. Till morfar
2. Färga håret
3. Fixa naglarna
4. Plugga
5. Dammsuga hela huset
6. Städa mitt rum
7. Ta en lång promenad och få lite tid för mig själv


Mina sexiga hörlurar och låten som spelas i dem. Remember, låg volym är för geekar!
   


RSS 2.0